Ladies Park Run (geannuleerd)

prijs
€ 9,50
locatie
Volkspark, Rijssen

Het parcours neemt je mee door de mooie omgeving van het Volkspark en de Oosterhof. Het parcours biedt variatie door verharde én onverharde paden. De 5 kilometer bestaat uit één ronde. Een mooie uitdaging voor de recreatieve ladies die op zoek zijn naar een sfeervol loopevenement

WAT BIEDT DE LADIES PARK RUN?
- Een loopevenement voor de recreatieve ladies.
- Een prachtige startlocatie met kleed- en parkeergelegenheid.
- Voorinschrijven via www.inschrijven.nl.
- Ipico chipregistratiesysteem voor een snelle en correcte uitslag.
- Professionele vrijwilligers.
- Een unieke medaille voor de 3e editie.
- Een nuttige verrassing bij ontvangst van je startnummer.
- Live muziek langs het parcours.
- Gezellige en geweldige sfeer.

5KM
Inmiddels al weer 3 jaar hét loopevenement voor ladies in Rijssen en omstreken. Met een gevarieerd parcours door de prachtige omgeving van het Volkspark en de Oosterhof echt genieten! Je krijgt vleugels van live muziek onderweg en een sfeervolle doorkomst bij startfinish.

10KM
We starten ons prachtige evenement dit jaar voor het eerst met twee rondes van 5 kilometer. Voor iedereen die nog iets meer uitdaging zoekt dan onze 5 kilometer biedt.

Update 12-3-2020 18uur: De organisatie van de Ladies Park Run komt zo snel als mogelijk met een reactie op de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona virus.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer