Muziekvereniging Wilhelmina Rijssen maakt muzikale start van het nieuwe jaar met Cor Bakker en Karin Hertsenberg

prijs
€ 17,50
locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Samen met sopraan Karin Hertsenberg en pianist Cor Bakker luidt Muziekvereniging Wilhelmina Rijssen het nieuwe jaar in met een prachtig Nieuwjaarsconcert in het Parkgebouw in Rijssen.

Wilhelmina is een levendige en veelzijdige muziekvereniging. De vereniging mag dan wel al meer dan 120 jaar bestaan, zij is nog jong van hart. Meer dan de helft van de 140 leden is jonger dan 18 jaar! Wilhelmina geeft regelmatig concerten en optredens met haar verschillende onderdelen.

Deze avond treedt het Harmonieorkest voor het voetlicht. De zangcarrière van de Oldenzaalse sopraan Karin Hertsenberg kwam in een stroomversnelling nadat zij prijswinnares werd in het TROS-TV-programma “Una Voce Particolare” van Ernst Daniël Smid. Zij is een veelgevraagde soliste voor rollen in opera’s, operettes en musicals. Cor Bakker behoeft vrijwel geen toelichting. Wie kent deze bevlogen pianist niet. Hij begeleidde en trad op met wereldberoemde artiesten. Vanavond weer terug op Rijssense bodem. Samen zullen al deze musici voor een heerlijke muzikale start van het nieuwe jaar zorgen!

www.wilhelminarijssen.nl

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer