Pietenfeest bij Dondertman

locatie
Kinderboerderij Dondertman, Holten

Sinterklaas is weer in het land! Voor Kinderboerderij Dondertman reden een te gek Pietenfeest met diverse activiteiten te organiseren!

Op zaterdag 30 november en woensdag 4 december maken vanaf 14:30 uur een aantal Ponypieten er hun opwachting om de ponyritjes te begeleiden die voor de gelegenheid ook nog eens worden omlijst met diverse (behendigheids)spelletjes. Naast de normaal geldende entreeprijs zijn de deelnamekosten slechts één euro. Zondag 1 december rijdt de Pietentrein tussen 13:30 en 15:30 uur. Ook hier geldt deelname van één euro. Van 30 november tot en met 8 december kunnen kinderen zich vermaken met een speurtocht met de toepasselijke titel ‘Slordige Piet’. De deelnameformulieren zijn voor 0,50 euro (incl. Sinterklaas-ranja) verkrijgbaar bij de kassa. Wie de pony-of treinrit wil combineren met de speurtocht betaalt 1,25 euro.

En om het feestje compleet te maken biedt Kinderboerderij Dondertman tijdens de activiteitendagen alle (groot)ouders/verzorgers bij elke kop koffie/ cappuccino of chocolademelk een heerlijk brok speculaas koek gratis aan!

Let op: Buiten de vakanties is Dondertman de komende periode op maandag gesloten en alle overige dagen van de week geopend van 10:00 – 17:00 uur. Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag blijft de poort traditiegetrouw gesloten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer