Warenmarkt Rijssen

Aanvang
Locatie
Kerkstraat, Schild, Rozengaarde, Europaplein, Rijssen

Iedere maandagochtend tot 13.00 uur grote warenmarkt met food- en non-foodartikelen, waaronder kleding en stoffen.

Expositie schedels en botten

Aanvang
Locatie
Natuurmuseum Holterberg, Holten

In de expositieruimte van het Natuurmuseum loopt momenteel de indrukwekkende expositie “Schedels en botten.” Basis voor deze expositie is de Van Haaften collectie. Professor Doctor J.L. van Haaften was een befaamd wildbioloog. Van Haaften droeg het Natuurmuseum een warm hart toe en zijn collectie werd na zijn overlijden aan het museum geschonken.

Nagelhout Fashion Time

Expositie

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Waerdenborchleerlingen in vier en vijf vwo hebben voor het vak handvaardigheid een bijzondere modecollectie gecreëerd: Nagelhout Fashion Time.

Groepsvaart met de Enterse Zomp

Unieke beleving voor kleine groepen

Aanvang
Locatie
Enterse Zomp, Rijssen

In plaats van de vaste vaarten in de zomer kan je nu met een eigen groep een exclusieve vaart maken met de Enterse Zomp over de Regge. Vertrektijden 13.00, 14.30, 16.00 en 19.00 uur.

Annette Nobuntu Mul

Opsoek naar Ubuntu

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

De basis van de Zuid-Afrikaanse Ubuntu-filosofie: een mens is een mens omdat er andere mensen zijn. Annette neemt je op persoonlijke wijze mee in haar zoektocht naar wat Ubuntu is en kan betekenen in Zuid-Afrika, een land dat met trots een regenboognatie wil zijn.

Kennismaken met mindfulness

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Mindfulness is bedoeld voor volwassenen met klachten van stress, spanning, somberheid, piekeren, niet lekker in je vel zitten, psychosomatische klachten, concentratieproblemen of gejaagdheid. In de drukte van alledag vergeten mensen vaak te genieten van en te leven in het moment. Zij maken zich zorgen over de toekomst of zijn met hun gedachten bij het verleden. Met mindfulness leert u beter te luisteren naar uw lichaam en kunt u klachten voorkomen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer