navigatie overslaan
Fabriek Special

Luke's Pubquiz XXL

Ben jij klaar voor de grootste en gezelligste (corona proof) kroegavond met nét dat onsje meer? Dan is de Pubquiz XXL echt iets voor jou. De vorige pub quizzen waren zeer geslaagd in Luke's Gastrobar & lounge, dus er wordt nog een schepje bovenop gegooid!

+ 1 foto's

De Pubquiz XXL

De Pubquiz XXL zal plaatsvinden in de Fabriek van Lucky, waardoor we er een spetterende show van gaan maken. DJ Lars, wie kent hem niet, zal de plaatjes verzorgen en de kennis van jou en jouw team zal op de proef gesteld worden door de enige echte quizmaster Martijn.

Strijden om de hoofdprijs

In verschillende rondes ga jij samen met jouw team strijden tegen de andere teams voor de hoofdprijs. Denken jullie alles te weten over Nederland? Welk land een vierkante vlag heeft? Of welke kleur de neus van Bert, van Bert en Ernie van Sesamstraat, heeft? We gaan de kennis van jouw team op het gebied van o.a. sport, TV, film, logo’s en muziek op de proef stellen. Laat jullie hersens kraken en strijd samen naar de overwinning!

Mee doen?

Meedoen? Scoor dan een ticket voor jou en je team! Je kunt een team aanmelden van 3, 4, 5 of 6 personen door een ticket te scoren via https://s.lucky.nl/Lukespubquizxxl

Speciaal 3-gangen menu

Er een complete avond uit van maken en eerst een goede bodem leggen? We got you! Speciaal voor de pubquiz biedt Luke's Gastrobar & lounge namelijk een 3 gangenmenu aan voor slechts €27,95.

Hoe ziet dit menu eruit? Voorgerecht, keuze uit - Bruschetta Classica - Soep van de chef Hoofdgerecht, keuze uit - Black Angus Beef Burger - Saté van Kipdij - Penne Boscaila* * ook veggie te verkrijgen Nagerecht, keuze uit - Make my heart melt (choclade lavacake) - Say Cheese (cheesecake)

Let op
Het Pubquiz menu is te bestellen tussen 17:00 en 18:45 uur

Reserverenvoor het diner

Reserveren voor het diner kan via de website van Luke's Gastrobar & Lounge, geef hierbij even aan dat jullie voor het Pubquiz menu gaan, dan zorgen wij dat jullie op tijd klaar zijn voor de show!

Pogramma
19:30 uur – inloop, jij en jouw team worden naar jullie tafel begeleid in de Fabriek 20:00 uur – start show met een echte Lucky kickoff (!) +/- 23:00 uur – we hebben de tijd!

Schrijf je in voor de Pubquiz!

Wanneer

-