navigatie overslaan
Drive-in bioscoop Kulturhus Holten

De Beentjes van Sint-Hildegard

Het Kulturhus Holten organiseert iets unieks: Een drive-in bioscoop! Op een groot scherm in het weiland achter het station wordt op 1, 2, 3, 4, en 5 september de mega succesvolle Twentse film 'De beentjes van Sint-Hildegard' gepresenteerd.

Bekijk video + 1 foto's

Drive-in bioscoop

Nadat er maar liefst 200 auto's zijn opgesteld en de zon achter de beuken van het Beukenlaantje is verdwenen, start de Twentse film 'De beentjes van Sint-Hildegard' met in de hoofdrol Herman Finkers en Johanna ter Steege. De film kun je heerlijk relaxed vanuit je auto bekijken. Het geluid hoor je via je eigen autoradio. Een mooiere setting voor deze film uit "onze" eigen streek kun je toch niet bedenken?!

Lekker knabbelen

Bij het bekijken van de film wil je natuurlijk wat te knabbelen hebben. Daarom heeft bakker Nijkamp een box met heerlijke hapjes samengesteld, die je als optie met het ticket kunt bijbestellen. Drankjes mag je zelf meenemen. Spreek vooraf wel even af wie de BOB.

Drive-in bioscoop

Je mag het terrein alleen in een auto betreden. Heb je geen auto maar wel een rijbewijs? Huur dan een elektrische Toektoek. Ook deze kun je als optie bestellen bij de aanschaf van een ticket.

Data

1, 2, 3, 4 en 5 september van 20.30 uur tot 22.15 uur.

Informatie en reserveren

Wil je reserveren of toch liever nog wat meer informatie over dit unieke evenement? Kijk op de website van kulturhusholten.nl

Wanneer

-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50