navigatie overslaan
“Viej neugnt oe!”

Koffiedagen

De ondernemers van het centrum van Rijssen nodigen u uit. Deze dagen zetten zij speciaal voor u hun beste beentje voor. Een heerlijk kopje koffie met lekkers staat voor u klaar! Tijd voor een gezellig praatje, lekker rondkijken in onze winkels, wij nodigen u graag uit voor een gezellige dag in het centrum!

+ 1 foto's

Tijdens deze twee gezellige ‘koffiedagen’ hebben zij meer mooie dingen voor u in petto!

Tentoonstelling Rijssens Museum:
In het voormalige pand van ABN AMRO, Haarstraat 14, heeft het Rijssens Museum een mooie tentoonstelling gemaakt. deze bestaat uit films en foto’s over de aanleiding van de oorlog, de mobilisatie, de oorlog, de bevrijding en de bevrijdingsfestiviteiten.

Stadswandeling:
Bij mooi weer wordt er onder leiding van stadsgidsen een Stadswandeling gemaakt. Speciaal voor deze 2 dagen zijn er verschillende plekjes in en om het centrum geselecteerd waar u meer wordt verteld over wat er hier is gebeurd. Dit is een tocht die goed te doen is voor iedereen!

Pendelbus:
Wellicht is het voor u niet gemakkelijk om zo naar het centrum te komen. Daar willen we u graag mee helpen! Er rijd een pendel (rolstoel)bus tussen de verzorgingstehuizen: De Schutse, Eltheto, Huize Maranatha, De Wellehof en het Stadskwartier. Deze heeft als streven elk uur langs een van de tehuizen te komen. De bus start rond 11.00 uur. De bus rijd rond met als halte pand ABN AMRO (Haarstraat 14). Het is de bedoeling dat de pendelbus rijd tussen 11.00 en 16.00 uur. Deze pendelbus is voor u GRATIS!

De ondernemers van het centrum van Rijssen zeggen:

Viej neugnt oe!

Wanneer

-
-