Nasrdin Dchar

JA

prijs
€ 20,00
locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?

In JA neemt acteur Nasrdin Dchar het publiek mee op een reis. Die scheert langs continenten en culturen, maar het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch? In dezelfde persoonlijke stijl als de voorstellingen Oumi en DAD laat Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA!’ kunt zeggen.

Nasrdin Dchar (1978) won in 2011 een gouden Kalf voor zijn rol in de film Rabat. Naast een flink aantal gastrollen speelde hij hoofdrollen in de films Infiltrant, Het Bestand, In Limbo en in de series Zwarte Tulp, De Jacht, De 12 van Oldenheim en Mocro Maffia. Zijn solovoorstellingen Oumi en DAD werden zeer succesvol ontvangen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer