Corgi

MoefieKids & Pannenkoeken

prijs
€ 7,50
locatie
Kulturhus Holten, Holten

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis, en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt, is hij lievelingetje van de Koningin.

Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden.

MoefieKids & Pannenkoeken
In samenwerking met de Pannekoekenbakker kun je vanaf nu genieten van een heerlijke pannenkoek als je bij het Kulturhus bij de film bent geweest. Voor € 7,50 kun je naar de bioscoop, krijg je in de pauze ranja en chips, en kan je na de film aanschuiven bij de Pannekoekenbakker voor een overheerlijke belegde pannenkoek.

Tickets via Kulturhus Holten

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer