Lucky Coverland

prijs
€ 12,50 - € 17,50
locatie
Lucky The Feel Good Provider, Rijssen

Johhny Cash door Def Americans & The Band door Driftwood

Def Americans
Een Johnny Cash tributeshow met de swing, sfeer en rebellie van de legendarische Amerikaanse outlaw; laat dat maar aan Def Americans over! De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden opnieuw leven ingeblazen. De band schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings.

The Band by Driftwood
Verkleurde foto’s uit een op zolder gevonden schoenendoos..een ingedeukte hoed, houthakkers shirts, baarden, snorren….een krakende schommelstoel op een houten veranda….de geur van turf, een knappend houtvuur en een glas zelfgestookte Bourbon. Americana, country, versmolten met folk, blues en soul, Songs van het platteland. Bob Dylan. The Weight, Rag Mama Rag, This Wheels on Fire, The Shape I’m in, Tears of rage, Stage Fright, I shall be released, Up On Cripple Creek, The Night They Drove Old Dixie Down, It makes no difference, Million Dollar Bash ……….THE BAND!
De mannen van DRIFTWOOD brengen een ode aan deze muziek voor fijnproevers en laten de tijden van The Last Walz – misschien wel de beste muziekfilm aller tijden – herleven. DRIFTWOOD bestaat uit 5 getalenteerde multi-instrumentalisten/zangers: Deze vijf gelijkgestemde muzikanten houden op zeer overtuigende – en geloofwaardige wijze de legendarische nalatenschap van The Band in ere!

Mattanja Joy Bradley support Def Americans)
Bradley heeft een Engelse vader en Nederlandse moeder. In haar vroege tienerjaren begon ze met het schrijven van eigen liedjes. In 2012 werd Bradley op radiozender 3FM uitgeroepen tot Serious Talent. Datzelfde jaar deed ze solo mee aan het programma De beste singer-songwriter van Nederland en haalde de finale. Op 31 mei 2013 kwam haar eerste solo-album uit, getiteld Wake Me Up. Haar derde single “Hurricane” werd gebruikt voor de zomerpromo van HBO.nl. Vanaf 14 mei 2014 was ze te zien in het zesde seizoen van De beste zangers van Nederland.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer