Eva Crutzen

Opslaan als (Try out)

prijs
€ 17,00
locatie
Kulturhus Holten, Holten

Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn. Zo kennen we Eva Crutzen. Want Eva heeft het allemaal. Alles eigenlijk. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd.

Hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat? En waarom onthoud je wel alle telefoonnummers die je ooit hebt gehad, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is?

In ‘Opslaan Als’ laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij, Holtenaren, de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat.

Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling ‘Spiritus’ eigenlijk niet meer spreken. Ook in Holten zijn we het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig ‘blown away’ door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is. Hoe dan ook; hier moet u echt bij zijn!