Expositie Michel Wissink

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Vanaf 16 november a.s. exposeert Michel Wissink uit Wierden met natuurfoto’s in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat in Holten.

Leerlingen De Waerdenborch exposeren

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 19 november 2018 tot en met 23 februari 2019 exposeren leerlingen van 2 VWO van scholengemeenschap De Waerdenborch foto’s in de expositieruimte van het Kulturhus aan de Smidsbelt in Holten.

De Nagelhoutreis van Jan Brugge

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

De werken variërend van forse Siberisch krijt tekeningen tot gouaches en aquarellen, geven de bezoeker een goed beeld van deze reis.

Vrijdagmarkt Holten

Aanvang
Locatie
In het centrum, op de Smidsbelt, Holten

Iedere vrijdagmiddag, het hele jaar door, is er een gezellige warenmarkt in het centrum, op de Smidsbelt (goederen en consumptie).

Høken met de Heinoos

Aanvang
Locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Stel je eens voor... Al 18 jaar lang samen met je vrienden muziek kunnen maken! The Heinoos overkwam het en zij hebben inmiddels menig tentfeest plat gespeeld. Met hun ode aan de in 2015 gestopte band Normaal, gaan zij zowel de toekomstige als de huidige Høkers enorm verrassen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer