Kulturhus Holten

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 15:00
Adres
Smidsbelt 6, 7451BL Holten

Kulturhus Holten

Het Kulturhus Holten is dé ontmoetingsplaats voor culturele en sociale activiteiten en inspirerende bijeenkomsten in het centrum van Holten.

Op deze centrale locatie bevinden zich een multifunctionele theaterzaal, een grand café-restaurant en een breed scala aan vergaderruimtes. Tevens biedt het plaats aan diverse sociale, maatschappelijke en culturele organisaties en partners uit de gemeente Rijssen-Holten, waaronder de bibliotheek, de Wereldwinkel, exposities van de Nagelhout en de Tourist Info.

Daarnaast heeft het Kulturhus Holten twee nevenlocaties. In de locatie Tuinstraat zijn voorzieningen op het gebied van kinderopvang en gezondheidszorg bij elkaar gebracht en de locatie Dorpsstraat biedt onderdak aan de Oudheidkamer Hoolt’n.

EtalageKunstRoute Holten

Oktober 2021

Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Tijdens de EtalageKunstRoute, die gehouden wordt van 3 oktober tot en met 30 oktober is er veel kunst te zien van Holtense amateur- en beroepskunstenaars.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer