Parkgebouw Rijssen

Voor iedereen!

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 17:00
Adres
Oosterhofweg 49, 7461BT Rijssen

Parkgebouw Rijssen

Het culturele hart van Rijssen, voor iedereen. Nog steeds wordt de ‘Oude Dame’ en haar omgeving gebruikt voor theater en filmvoorstellingen, congressen en andere culturele doeleinden.

Rond 1914 werd Parkgebouw Rijssen 'tot ontspanning en vermaak van arbeiders' gebouwd in opdracht van de bekende jutefabrikant Ter Horst. Het gebouw diende als cultureel centrum voor de Rijssense burgerij. In ruim een eeuw is deze functie onveranderd gebleven. Nog steeds wordt de ‘Oude Dame’ en haar omgeving gebruikt voor theater en filmvoorstellingen, congressen en andere culturele doeleinden. Daarnaast is het rondom gelegen Volkspark met openluchttheater en kinderboerderij Eigen Erf een prachtige ontmoetings- en ontspanningsplek.

Phion - Barokensemble met Erik Bosgraaf

Aanvang
Locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Blokfluit-virtuoos Erik Bosgraaf en een ensemble van Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel, spelen de mooiste concerten van Bach, Telemann en Vivaldi. Een prachtig samengestelde selectie werken uit de 18e eeuw, waarbij zelfs de sopranino, de allerkleinste blokfluit, zich laat horen. Een fluitconcert om ten volle van te genieten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer