Woody's Klauter- en Spetterbos

Klauteren en spetteren op de Holterberg

Vandaag geopend van
Vandaag 11:00 - 20:00
Adres
Holterbergweg 11, 7451JL Holten

Woody's Klauter- en Spetterbos

Met ruim duizend vierkante meter aan speelplezier kunnen kinderen hun lol op in het Klauter- en Spetterbos op de Holterberg bij Woody's Pancakes & Steaks.

In het Klauter- en Spetterbos bij Woody’s op de Holterberg kunnen kinderen klimmen, glijden, schommelen én met water spelen. Het nieuwe “speelbos” is gebouwd van duurzaam Robinia-hout en is volledig geïntegreerd tussen de bomen die hier al jaren staan. Een half-dode boom met spechtengaten - waar nog regelmatig een specht in verblijft – is bewust laten staan voor de ultieme natuurbeleving. De water(spetter)plek refereert aan het Numendal, een diep smeltwaterdal op de Holterberg dat duizenden jaren geleden ontstaan is in de IJstijd.

Een bezoek aan het Klauter- en Spetterbos is goed te combineren met een bezoek aan Natuurmuseum Holterberg, het Bos van Daantje Das en een potje midgetgolf bij Buitengewoon Holten op de Holterberg. Daarnaast heb je aan het Holterbergplein volop keuze voor een hapje en een drankje.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer