Natuurbeleving

 1. Bos van Daantje Das

  Bos van Daantje Das

  Adres
  Holterbergweg 12, 7451JL Holten

  Leer de natuur kennen door gebruik te maken van je zintuigen. Door horen, zien, voelen en ruiken ontdek je het avontuur in de natuur, bij Natuurmuseum Holterberg.

 2. Natuurmuseum Holterberg

  Natuurmuseum Holterberg

  Adres
  Holterbergweg 12, 7451JL Holten

  Natuurmuseum Holterberg heeft een van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland en laat meer dan 1000 dieren en vogels te bewonderen.

 3. Enterse Zomp

  Enterse Zomp "Regt door zee"

  Adres
  Haventje bij Pelmolenpad, Rijssen

  De Regge is door de eeuwen heen bevaren door Enterse zompen, platbodems die aan weinig water genoeg hadden. In 1986 is weer een echte zomp gebouwd de ‘Regt door Zee’, die plaats biedt aan 25 personen.

 4. Kruidenhuis De Vlo - De moestuin

  Kruidenhuis De Vlo - De moestuin

  Adres
  Drostendijk 2, 7462SG Rijssen

  Het gehele jaar door elke zaterdagmiddag tussen 12.00 en 16:00 kunt u bij Kruidenhuis De Vlo terecht voor het kopen van verse groente van het land, kruidenplantjes, honing, kruiden en bloemen. Wat het land op dat moment biedt of geboden heeft om lekkers van te maken!

 5. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

  Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

  Adres
  Holterbergweg, Holten

  Nationaal Park Sallandse Heuvelrug met haar dynamisch landschap biedt ongekende mogelijkheden voor zowel natuurliefhebbers, recreanten als buitensporters.

 6. Natuurgebied Overtoom Middelveen

  Natuurgebied Overtoom Middelveen

  Adres
  Veendijk 4a, Rijssen

  Het nieuwe natuurgebied Overtoom Middelveen ligt tussen Rijssen en Holten. Het is ontstaan om een verbinding te realiseren tussen de Sallandse Heuvelrug en natuurgebied de Borkeld en het Elsenerveen (veld).

 7. Natuurboerderij Zorgvliet

  Natuurboerderij Zorgvliet

  Adres
  Larenseweg 106, 7451 NA Holten

  Op Natuurboerderij Zorgvliet heeft de tijd stil gestaan. Het echtpaar neemt u mee in de tijd en vertelt u graag bijzondere verhalen van vroeger en nu.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer