Fietsen

 1. Jan Stam Fietsverhuur

  Jan Stam Fietsverhuur

  Adres
  Waagweg 7b, 7451AZ Holten

  Jan Stam Fietsverhuur is al 40 jaar een begrip op de weg op het gebied van fietsverhuur. Door hun jarenlange ervaring, kwalitatief goede fietsen en flexibiliteit stap je onbezorgd op de fiets.

 2. Bike Totaal Bloemendal Rijssen

  Bike Totaal Bloemendal Rijssen

  Adres
  Nieuwe Banisweg 3, 7462HW Rijssen

  Bike Totaal Bloemendal heeft een groot assortiment aan race- en ATB fietsen. Bloemendal is dealer van de sportieve merken Merida, Trek, BMC, Cervélo en Wilier. Deze merken kunt u vinden in de "kelder". Daarnaast geven de specialisten van Bike Totaal Bloemendal u advies over alle in en outs die bij het sportieve fietsen komen kijken. 

 3. BikesByRay

  BikesByRay

  Adres
  Koningin Wilhelminastraat 1, 7451DZ Holten

  Ontdek het Sallandse landschap op een E-Bike van BikesByRay en kom ontspannen thuis. Of het nu gaat om een meerdaagse vakantie in Holten of dat je gewoon de omgeving van Holten en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal wilt verkennen, met een E-Bike van BikesByRay kan je zorgeloos op pad.

 4. Fietswinkel Kastenberg

  Fietswinkel Kastenberg

  Adres
  Hogepad 12, 7462WK Rijssen

  Rijwielhandel Kastenberg 'De Fietswinkel' is een bedrijf dat is opgericht achter in de in de jaren '40. Eerst begonnen aan de Haarstraat, en vanaf maart 1966 zijn wij gevestigd aan het Hogepad t.o het plein voor De Hoge Wal.

 5. Mountainbikenetwerk

  Mountainbikenetwerk

  Adres
  Toerisme Rijssen Holten, Smidsbelt 6, Holten

  Rondom Holten en Rijssen komt de MTB-liefhebber aan zijn trekken met verschillende bewegwijzerde MTB-routes.

 6. Fietsroutenetwerk

  Fietsroutenetwerk

  Adres
  Toerisme Rijssen Holten, Smidsbelt 6, Holten

  Ook in Rijssen en Holten en omgeving kunt u fietsen aan de hand van het fietsknooppuntensysteem: simpel en flexibel!

 7. Rondje Regge en Heuvelrug

  Rondje Regge en Heuvelrug

  Fietsen over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal is genieten met een grote G. Verken de bossen en heuvels van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug met de weidse vergezichten en uitgestrekte heidevelden. Maak kennis met het Reggedal met de kronkelende fietspaden langs de rivier.

 8. Loopfiets Holten

  Loopfiets Holten

  Adres
  Keizersweg 62a, 7451pg Holten

  Op een unieke manier de omgeving van de Sallandse heuvelrug verkennen en in beweging zijn? Maak kennis met de loopfiets en loop met 25 km per uur door de prachtige natuur die de gemeente Rijssen-Holten te bieden heeft.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer