Activiteiten

 1. Het Schwarzwald

  Het Schwarzwald

  Adres
  Markeloseweg 115, 7461PB Rijssen

  Het Schwarzwald is een trendy en modern partycentrum gelegen op een bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel. Beleef het nieuwe Schwarzwald en kom culinair genieten in een ongedwongen sfeer!

 2. De Koff Verhuur & Entertainment

  De Koff Verhuur & Entertainment

  Adres
  Fabrieksweg 12, 7451PT Holten

  De Koff is een all-round verhuur bedrijf voor uw zakelijk of familie uitje. U heeft de mogelijkheid om kevers, electrische toeks, solexen, themafeesten, springkussens te huren.

 3. Enterse Zomp

  Enterse Zomp "Regt door zee"

  Adres
  Haventje bij Pelmolenpad, Rijssen

  De Regge is door de eeuwen heen bevaren door Enterse zompen, platbodems die aan weinig water genoeg hadden. In 1986 is weer een echte zomp gebouwd de ‘Regt door Zee’, die plaats biedt aan 25 personen.

 4. Buitengewoon Holten

  Buitengewoon Holten

  Adres
  Holterbergweg 11a, 7451JL Holten

  Gelegen aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug liggen de schitterende midgetgolfbanen. Een unieke locatie voor een sportief dagje, midden in de natuur.

 5. IJsclub De Noordpool

  IJsclub De Noordpool

  Adres
  Dorperdijk 5, 7451MK Holten

  IJsclub de noordpool is een ijsclub die zich sterk maakt om op de momenten als er natuurijs is, een mooie ijsvloer te maken voor jong en oud. Op een mooie locatie met bijzonder goede verlichting en een goede kantine

 6. Schaats- en Skeelervereniging Rijssen

  Schaats- en Skeelervereniging Rijssen

  Adres
  Opbroekweg 42, 7461PH Rijssen

  De Schaats- en Skeelervereniging Rijssen is opgericht in november 1999 door een aantal enthousiaste skeeleraars, nadat zij al ongeveer 2 jaar in los verband hun sport beoefenden. In 2009 is de fusie gerealiseerd tussen de IJsclub Rijssen en de Skeelervereniging Rijssen.

 7. Escaperoom Holten

  Escaperoom Holten

  Adres
  Dorpsstraat 18D, 7451BT Holten

  Ervaar de escaperoom in Holten en los die raadsels en puzzles op! Dracula's dungeon is een escaperoom waar je je tanden op stuk gaat buiten.

 8. Huifkartocht door het Overtoom-Middelveen

  Huifkartocht door het Overtoom-Middelveen

  Adres
  Veendijk 4a, Rijssen

  Samen gezellig in de huifkar een rondrit maken door de nieuwe natuur van Overtoom- Middelveen en tijdens deze rit van circa 1 uur geniet u van het uitzicht, de vogels en de rust die deze omgeving uitstraalt.

 9. Sauna Ishidoro

  Sauna Ishidoro

  Adres
  Russendijk 2, 7451 NZ Holten

  Sauna Ishidoro is een kleinschalige luxe privésauna welke door groepen van 2 tot 10 personen gehuurd kan worden.

 10. Klootschieten bij Het Overveen

  Klootschieten bij Het Overveen

  Adres
  Veendijk 4a, Rijssen

  Sportief bezig zijn in groepsverband, dat is klootschieten! Al wandelend legt u een parcours af van ongeveer 1 kilometer. Intussen wordt er in groepen met een 'kloot' geschoten, een kleine houten bal met lood gevuld. De groep met de minste worpen is de winnaar.

 11. Stal de Eik

  Stal de Eik

  Adres
  Oude Diepenveenseweg 11, 7451CK Holten

  Of het nu om leren paardrijden, ponykamp of een prachtige buitenrit gaat, Manege 'Stal de Eik' heeft voor ieder wat wils.

 12. Loopfiets Holten

  Loopfiets Holten

  Adres
  Keizersweg 62a, 7451pg Holten

  Op een unieke manier de omgeving van de Sallandse heuvelrug verkennen en in beweging zijn? Maak kennis met de loopfiets en loop met 25 km per uur door de prachtige natuur die de gemeente Rijssen-Holten te bieden heeft.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer