Bike Totaal Bloemendal Rijssen

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 17:00
Adres
Nieuwe Banisweg 3, 7462HW Rijssen

Bike Totaal Bloemendal Rijssen

Bike Totaal Bloemendal heeft een groot assortiment aan race- en ATB fietsen. Bloemendal is dealer van de sportieve merken Merida, Trek, BMC, Cervélo en Wilier. Deze merken kunt u vinden in de "kelder". Daarnaast geven de specialisten van Bike Totaal Bloemendal u advies over alle in en outs die bij het sportieve fietsen komen kijken. 

Even het team van Biketotaal Bloemendal voorstellen:

Hans Bloemendal

Als mede eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en hoofdzakelijk te vinden in de winkel. Door zijn jarenlange ervaring en technische kennis springt hij ook bij in de werkplaats en is hij officieel leermeester fietstechnicus. Tevens beschikt Hans over BHV in ons bedrijf.

Favoriete fiets: BMC Fourstroke 01 XX1

Femmy Bloemendal

Mede eigenaar van het bedrijf en parttime te vinden in de winkel. Specialiteit van Femmy ligt bij de fietskleding maar daarnaast is ze ook heel kundig in het adviseren van fietsen en accessoires.

Favoriete fiets:                Trek Top Fuel 8 WSD

Peter Bloemendal

Mede eigenaar en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Daarnaast voornamelijk verkoop en alle andere rand activiteiten. 

Favoriete fiets: BMC TE01 XT

Martin Kampman

Als Fietstechnicus al meer dan 20 jaar in dienst bij Bloemendal. Specialiteit in onderhoud van race en mountainbike en veel ervaring met het op en ombouwen van fietsen naar elektronisch schakelen.

Door de opkomst van E-bikes is Martin tegenwoordig gediplomeerd in systemen als Bosch, Shimano Steps, Impulse, Panasonic en BionX. Door al deze kennis is Martin ook een waardevolle hulp in de winkel om u op de juiste manier te adviseren!

Favoriete fiets: BMC GF01 Ultegra Di2

Pascal Huiting

Na het behalen van al zijn diploma’s als Fietstechnicus bij Gazelle is Pascal vast in dienst gekomen bij Bloemendal. Door interne opleidingen is hij gespecialiseerd in het onderhoud van E-Bikes. Ook is Bloemendal officieel NuVinci servicecenter en kun je daar bij Pascal voor terecht.

Favoriete fiets: RIH Omega

  Wilma Fransen

De spil van het bedrijf vindt je op het kantoor bij Bloemendal. Houdt alles in de gaten wat betreft de administratie en springt bij waar nodig is met het aannemen van de telefoon en alle andere randzaken.

Favoriete fiets: Cortina Ecomo Sport

Virtuele tour

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer