Steunenberg Schoenen

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 17:00
Adres
Larenseweg 23, 7451EL Holten

Steunenberg Schoenen

Altijd goed voor uw voeten!!!

U wilt schoenen van goede kwaliteit, modieus, gemaakt van eersteklas materiaal én met een perfecte pasvorm. Ga dan naar Steunenberg schoenen!

Bij Steunenberg is de collectie dames- en herenschoenen, laarzen en pantoffels van hoogwaardige kwaliteit en zij hebben een grote variatie in wijdtematen. Uw voeten worden hier nauwkeurig gemeten en Steunenberg heeft voor elke voet een perfect passende schoen.

Het team van Steunenberg is enthousiast, service-gericht en dienstbaar om u te helpen met het uitzoeken van een nieuw paar schoenen of laarzen. Daarbij doen zij hun uiterste best om met een vakkundige kijk op voeten en bijpassende schoenen u een tevreden gevoel te geven.

Wie bij Steunenberg schoenen koopt, krijgt kwaliteit. De voeten worden opgemeten en er wordt tijd genomen voor een persoonlijk advies! De collectie is kwalitatief hoogwaardig en modieus, maar niet doorsnee. Dat wil zeggen dat er een ruime variatie is in wijdtematen, veel comfort en het gebruik van inlegzolen voor een groot deel van de collectie. Steunenberg Schoenen heeft voor elke voet een goed passende schoen!

Bij Steunenberg Schoenen in Holten kunnen naast steunzolen ook orthopedische schoenen worden aangemeten of schoenen worden aangepast.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer