Echte Bakker Nijkamp

Lekker, gezellig!

Vandaag geopend van
Vandaag 07:30 - 17:00
Adres
Dorpsstraat 16, 7451 BT Holten

Echte Bakker Nijkamp

Of het nu om vers brood, koeken bij de koffie, een feestelijke taart, chocolade voor een gebroken hart of belegde broodjes voor de lunch gaat. Bij Echte Bakker Nijkamp kunt u dagelijks terecht voor al deze lekkernijen, ambachtelijk bereid in de eigen bakkerij!

Echte Bakker Nijkamp is in 1930 begonnen in Dijkerhoek (Gemeente Rijssen-Holten). De bakkerij is van generatie tot generatie overgenomen. De huidige eigenaren van dit bloeiende bedrijf zijn Martin en Ingrid Nijkamp. Martin’s ouders hebben het huidige filiaal in het centrum van Holten in 1980 geopend. De brood- en banketbakkerij werd uitgebreid met een lunchroom. Kort daarna volgde ook een verkooppunt voor ijs. Bakkerij Nijkamp is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde.  Het gilde laat zien dat de aangesloten bakkerij voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bakkers binnen het gilde zijn echte vaklieden die hun ambacht een warm hart toedragen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer