Holten

In het centrum van Holten treft uw verschillende lokale winkels waar u gezellige even rond kunt snuffelen en door de aanwezigheid van een aantal grote supermarkten kunt u ik Holten prima terecht voor al uw boodschappen.

 1. Echte Bakker Nijkamp

  Echte Bakker Nijkamp

  Adres
  Dorpsstraat 16, 7451 BT Holten

  Of het nu om vers brood, koeken bij de koffie, een feestelijke taart, chocolade voor een gebroken hart of belegde broodjes voor de lunch gaat. Bij Echte Bakker Nijkamp kunt u dagelijks terecht voor al deze lekkernijen, ambachtelijk bereid in de eigen bakkerij!

 2. Supermarkt Coop Holten

  Supermarkt Coop Holten

  Adres
  Dorpsstraat 20, 7451BV Holten

  COOP Léon Haanstra gaat a.s. zondagmiddag boodschappen bezorgen bij ouderen, zieken en mensen behorend bij een risicogroep. Dit is de groep die nu niet naar de winkel kan vanwege de coronacrisis.

 3. Annemarie Wonen

  Annemarie Wonen

  Adres
  Dorpsstraat 9, 7451BR Holten

  Voor een sfeervol ingericht interieur is de keuze van stoffering erg belangrijk. Wij besteden met veel plezier aandacht aan het samenstellen van een mooie collectie stoffen en geven u daarin graag advies.

 4. Drent Kappers

  Drent Kappers

  Adres
  Oranjestraat 2, 7451 CC Holten

  Een goed geknipt kapsel is thuis gemakkelijk te onderhouden.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer