Rijssen-Holten 'Samen staan we sterk',

ook dat is Duidelijk Rijssen-Holten!

Landelijk is besloten geen extra maatregelen op te leggen. Ook in Twente dalen de cijfers. We zijn echter nog lang niet waar het naartoe moet. De huidige maatregelen blijven van kracht. De gemeente roept nog steeds iedereen op om zoveel mogelijk thuis te blijven. Werk thuis, ga alleen naar de winkel voor noodzakelijke boodschappen, draag een mondkapje, was je handen en laat je testen bij klachten. Alle beetjes helpen. Door de regels in acht te nemen laat je zien dat je er bent voor elkaar. Doe het voor jezelf en doe het voor anderen.

Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. Medio december beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna mogelijk is.

"Voor wie houd jij 1.5 meter afstand?"

Speciale aanbiedingen horeca

 1. 't Klavertje

  Take Away Kaart

  ‘t Klavertje is gelegen in het hart van Holten sinds 1982. In april 2020 is de zaak volledig verbouwd en we zijn erg blij met het resultaat. Helaas kunnen wij je tijdelijk niet onvangen, maar bieden je wel een compleet aanbod om af te halen. Van broodjes, salades, snacks, frites, en complete menu's tot smakelijke burgers. We zijn iedere dag geopend tussen 11:30 - 19:30 uur, zodat je de bestelling af kunt halen. Bestellen kan via telefoonnummer 0548 - 362 998. Bekijk de 'Take Away kaart' op onze website.

 2. Wekelijks wisselend menu bij Bistro de Holterberg

  Eet smakelijk!

  Normaal gesproken serveren we onze gasten de heerlijkste gerechten met bijpassende wijn in ons sfeervolle restaurant. Op dit moment kunt u nog steeds genieten van onze gerechten en wijnen, bij u thuis. U kunt onze gerechten afhalen of laten bezorgen. Bestellen kan (vrijdag en zaterdag tussen 17.00 en 20.00 uur, zondag tussen 16.00 en 20.00 uur) via Telefoon: 0548-363849 of WhatsApp: 06-80184285. Het wisselende weekmenu wordt gepubliceerd op onze Facebookpagina.

 3. Boek nu een kamer en geniet van een heerlijk diner!

  Stadshotel Rijssen & Brasserie Uit

  Bekijk je stad met andere ogen! Gelukkig mogen we mogen wel voor onze hotelgasten koken! Ben je een innwoner van Rijssen-Holten? Boek dan nu een kamer voor €17,50 per persoon! Uitsluitend bij rechtstreekse reservering bij Stadshotel Rijssen én in combinatie met een 3-gangen menu van € 34,50 p.p. in Brasserie UIT! (op basis van beschikbaarheid, onbijt niet inbegrepen). U kunt contact met ons opnemen via tel. 0548 515 130 of info@brasserieuit.nl. Lees meer op onze website.

 4. Brods-Thoes of Kook-Brods-Thoes van Brodshoes

  Culinair genieten, maar dan thoes.

  Dat kan met de afhaalmaaltijden van Brods-Thoes. Is afhalen nét iets te makkelijk voor u? Dan hebben we iets leuks: Kook-Brods-Thoes. Een uitgebreid 3-gangen diner, met zorg samengesteld. Wij hebben de voorbereidingen al gedaan. Bestellen kan via tel. 0548 513 888, e-mail reserveren@brodshoes.nl of via de website. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het niet alleen afhalen, maar bezorgen wij ook! Lees meer op onze website!

Sociaal & maatschappelijk

 1. Gemeente Rijssen-Holten

  Actuele informatie over corona maatregelen

  Speciale pagina met praktische informatie over de gevolgen van de landelijke maatregelen voor de gemeente Rijssen-Holten.Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.

 2. Veiligheidsregio Twente

  Samen zorgen voor Twente

  Rijssen-Holten valt onder de Veiligheidsregio Twente. De Veiligheidsregio heeft structureel aandacht voor sociale en fysieke veiligheid en het voorkomen en terugdringen van onveilige situaties zoals op dit moment de coronapandemie.

 3. GGD Twente

  Dé gezondheidsdienst voor alle inwoners van Twente

  Als GGD Twente willen we dat je zo gezond mogelijk bent en blijft. Net als de omgeving waarin je woont en leeft. Iedereen met corona klachten kan zich laten testen. Bij ernstige klachten belt u eerst de huisarts.

 1. Samen Voor Elkaar Overijssel

  Samen werken we aan het goede leven in Overijssel

  Samen voor Elkaar brengt initiatieven in kaart. Bent u betrokken bij een mooi initiatief? Laat het weten via de website van Samen voor Elkaar! Zo kunnen we elkaar inspireren, aanmoedigen en verder helpen.

 2. Evenmens

  Informele zorg voor elkaar

  Evenmens ondersteunt mantelzorgers en zorgvragers vanuit haar jarenlange expertise. Ook nu! Onze kwetsbare doelgroep heeft zorg juist het hardst nodig. Extra vrijwilligers zijn van harte welkom.

 3. ViaVie Welzijn

  Maakt zich sterk voor een goed welzijn.

  Stichting ViaVie Welzijn heeft als doel het bevorderen van het welzijn van alle inwoners van de gemeente Rijssen-Holten en alles wat daarmee verband houdt. Ook in tijden van corona.

Corona (in begrijpelijke taal)

 1. Wat is Corona?

  Het coronavirus veroorzaakt een nieuwe ziekte. We kennen deze nieuwe ziekte nog niet zo goed en daarom is iedereen extra voorzichtig. Steffie legt het uit in begrijpelijke taal.

 2. CoronaMelder-app

  We willen allemaal dat zo min mogelijk mensen ziek worden door het coronavirus. Om hierbij te helpen heeft de overheid de CoronaMelder-app gemaakt. Dat is een app voor op je telefoon legt Steffie uit.

 3. Coronatest

  Steffie legt op een makkelijke manier uit wanneer je je kan laten testen en hoe het testen gaat. Ook leg ze uit wat je moet doen tot je de uitslag van jouw test krijgt.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer