Rijssen-Holten 'Samen staan we sterk',

ook dat is Duidelijk Rijssen-Holten!

Een oproep aan onze jongste inwoners!

De feestdagen zien er dit jaar anders uit. Het is in deze periode dan ook extra belangrijk om aandacht voor elkaar te hebben. Daarom hebben we een speciale ‘Aandacht voor elkaar’ kleurplaat gemaakt, die in de supermarkten van Rijssen en Holten liggen. Deze mag je gratis meenemen.

Kleur hem mooi in en stop hem in de brievenbus van iemand die je mist of wilt opvrolijken, bijvoorbeeld je opa en/of oma of een lieve buurvrouw!

Je kunt de kleurplaat ook zelf printen. Download de kleurplaat hier Lees voor met Readspeaker.

Veel kleurplezier!

Sociaal & maatschappelijk

 1. Gemeente Rijssen-Holten

  Actuele informatie over corona maatregelen

  Speciale pagina met praktische informatie over de gevolgen van de landelijke maatregelen voor de gemeente Rijssen-Holten.Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.

 2. Veiligheidsregio Twente

  Samen zorgen voor Twente

  Rijssen-Holten valt onder de Veiligheidsregio Twente. De Veiligheidsregio heeft structureel aandacht voor sociale en fysieke veiligheid en het voorkomen en terugdringen van onveilige situaties zoals op dit moment de coronapandemie.

 3. GGD Twente

  Dé gezondheidsdienst voor alle inwoners van Twente

  Als GGD Twente willen we dat je zo gezond mogelijk bent en blijft. Net als de omgeving waarin je woont en leeft. Iedereen met corona klachten kan zich laten testen. Bij ernstige klachten belt u eerst de huisarts.

 1. Samen Voor Elkaar Overijssel

  Samen werken we aan het goede leven in Overijssel

  Samen voor Elkaar brengt initiatieven in kaart. Bent u betrokken bij een mooi initiatief? Laat het weten via de website van Samen voor Elkaar! Zo kunnen we elkaar inspireren, aanmoedigen en verder helpen.

 2. Evenmens

  Informele zorg voor elkaar

  Evenmens ondersteunt mantelzorgers en zorgvragers vanuit haar jarenlange expertise. Ook nu! Onze kwetsbare doelgroep heeft zorg juist het hardst nodig. Extra vrijwilligers zijn van harte welkom.

 3. ViaVie Welzijn

  Maakt zich sterk voor een goed welzijn.

  Stichting ViaVie Welzijn heeft als doel het bevorderen van het welzijn van alle inwoners van de gemeente Rijssen-Holten en alles wat daarmee verband houdt. Ook in tijden van corona.

Corona (in begrijpelijke taal)

 1. Wat is Corona?

  Het coronavirus veroorzaakt een nieuwe ziekte. We kennen deze nieuwe ziekte nog niet zo goed en daarom is iedereen extra voorzichtig. Steffie legt het uit in begrijpelijke taal.

 2. CoronaMelder-app

  We willen allemaal dat zo min mogelijk mensen ziek worden door het coronavirus. Om hierbij te helpen heeft de overheid de CoronaMelder-app gemaakt. Dat is een app voor op je telefoon legt Steffie uit.

 3. Coronatest

  Steffie legt op een makkelijke manier uit wanneer je je kan laten testen en hoe het testen gaat. Ook leg ze uit wat je moet doen tot je de uitslag van jouw test krijgt.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer