Winkelstad Rijssen

Net even anders

Winkelstraten lijken tegenwoordig steeds meer op elkaar. Rijssen doet daar gelukkig niet aan mee, want in deze Twentse stad zijn er lokale winkels in overvloed. Wel zo leuk en net even anders. Veel lokale winkeliers weten al jarenlang - van generatie op generatie - winkelliefhebbers naar Rijssen te trekken. Als je een dag in Rijssen hebt gewinkeld, weet je waarom: er zijn stoere, stijlvolle en casual modezaken in overvloed, afgewisseld met veel hippe woonwinkels. En ben je toe aan iets lekkers, dan is er in het centrum genoeg keus om neer te strijken op een gezellig terras.

Veilig winkelen in Rijssen

Let op: I.v.m. de overheidsmaatregelen hebben veel winkels in het centrum van Rijssen gewijzigde openingstijden.Er kan nog wel "gewinkeld" worden en uiteraard volgen de winkeliers in Rijssen de richtlijnen van het RIVM om het winkelen zo veilig mogelijk te maken. Denk hierbij o.a. aan het houden van voldoende afstand, bij voorkeur pinnen en het schoonmaken van alle contactpunten.

De horecagelegenheden zijn allemaal gesloten.

kijk voor een actueel overzicht op: #samensterk

 1. De leukste winkels

  Rijssen is een middelgrote Twentse winkelstad met en ruim winkelaanbod, goed voor een gezellig dagje winkelen.

 1. Eten & Drinken

  Gaat u een dagje naar Stad Rijssen dan heeft u keus uit verschillende horecagelegenheden.

 2. Markten

  Iedere maandag en zaterdag is er markt in het centrum van Rijssen.

 3. Gratis Parkeren

  U kunt in het centrum van Rijssen overal gratis parkeren, met uitzondering van parkeergarage De Hoge Wal.

Maak kennis met Jan met de Panne en Soare het Eiervrouwtje

Rijssen is een stad met een lange historie met vele verhalen. In elke straat en elke steeg valt wel wat te vertellen. De stadswandeling van Rijssen leidt u langs de meest bezienswaardige plekken en laat u onder andere kennis maken met Jan met de panne en Soare het Eiervrouwtje. De wandelroute begint in het centrum op het Schild bij de Hervormde Schildkerk en is bijna zes kilometer.

De Stadswandeling is o.a verkrijgbaar bij Tourist Info The Read Shop

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer