De Sallandse Heuvelrug

Met maar liefst 26 bergen, prachtige vergezichten en het grootste aaneengesloten droge heidegebied van Noordwest Europa, ligt op een steenworp afstand van Hanzestad Deventer ‘De Sallandse Heuvelrug’; een bijzonder natuurgebied en dé buitensportregio van Oost Nederland. De heuvelrug en haar omgeving is favoriet onder natuurliefhebbers en buitensporters. Hier beleef je de interactie tussen mens en natuur in optima forma. Of je nu wilt wandelen, fietsen, hardlopen, mountainbiken, wielrennen of meedoen aan een buitensportevenement. De Sallandse Heuvelrug biedt elk seizoen: bergen vol beleving.

Ga niet met de auto naar de Sallandse Heuvelrug,

ga lopend of fietsend

Met dit mooie weer is de verleiding groot om naar de Sallandse Heuvelrug te gaan. Heb jij of een van je gezinsleden gezondheidsklachten? Blijf dan thuis. Heb je geen klachten? Houd je dan strikt aan de maatregelen als je een frisse neus gaat halen. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Ga niet met de auto. Dit is niet de bedoeling. Dit is een gezamenlijk bericht van Staatsbosbeheer, gemeente Hellendoorn en gemeente Rijssen-Holten.

Bezoekerscentra

  1. Erve De Pas

    Kom kennismaken met Erve De Pas, met een Herberg, Informatieschuur, Speelnatuur van OERRR én startpunt voor een natuurtocht op De Sprengenberg.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer