ViaVie Welzijn

Adres
Smidsbelt 6, 7451BL Holten

ViaVie Welzijn

Vanwege het coronavirus en de maatregelen om het in te dammen hebben sommige mensen het (extra) moeilijk. ViaVie Welzijn, dé welzijnsinstelling voor jong en oud binnen de gemeente Rijssen-Holten, heeft een aantal hulplijnen opgezet om deze mensen (misschien jij wel) te helpen. Dus neem gerust contact met hen op.

ViaVie Welzijn is zelf iedere ochtend tussen 8.30 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar (0548 36 27 55) voor al uw (hulp- en aanbod-)vragen. Ook via mail zijn zij bereikbaar, ze proberen u zo snel mogelijk te woord te staan/te helpen.

Belmaatje
Voor mensen die behoefte hebben aan een praatje heeft ViaVie Welzijn 'Belmaatje' opgezet (telefonisch contact). Gewoon voor een gezellig dagelijks praatje zodat deze mensen toch contact kunnen hebben met de buitenwereld. Wil jij ook een belmaatkje worden? Meld je dan aan als 'belmaatje'! Aanmelden kan via spv@viaviewelzijn.nl

Kijk ook op: Belmaatje

Hulplijnen
Op de website van ViaVie Welzijn staat een mooi overzicht van de verschillende hulplijnen, initiatieven en informatiebronnen die beschikbaar zijn.

Ga naar de website >>

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer