Groepspraktijk Huisartsen Holten

Adres
Keizersweg 32, 7451CS Holten

Groepspraktijk Huisartsen Holten

De Groepspraktijk Huisartsen Holten wil in een vertrouwelijke omgeving aan al haar patiënten zorg bieden die persoonlijk, verantwoord, vriendelijk, en zinvol is. De kwaliteit voldoet aan de hoogste eisen die door de beroepsgroep zijn vastgesteld. Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Er is uitsluitend spreekuur op afspraak. Dit geldt tevens voor de spreekuren van de praktijkondersteuners en de assistentes. Tevens is er een telefonisch spreekuur, hiervoor dient ook een afspraak gemaakt te worden. De dienstverlening is op deze manier optimaal gewaarborgd.

Van 08.00-11.00 uur kunt u afspraken maken voor het spreekuur. In het algemeen kunt u dezelfde dag nog terecht.

Wilt u zich opgeven voor het telefonisch spreekuur, dan kunt u dit het beste doen vóór 10.30 uur. De huisarts belt u dan terug. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor kleine adviezen en het doorgeven van o.a. uitslagen.

Van 14.00-16.30 uur kunt u afspraken maken voor de volgende (werk) dag.

Probeert u zich aan deze tijden te houden, de assistentes houden met deze tijden rekening, opdat de privacy zoveel mogelijk gewaarborgd wordt (ze nemen dan de telefoon op in een aparte kamer en zo min mogelijk aan de balie).

Als u denkt meer tijd nodig te hebben tijdens het consult of als er een chirurgische ingreep plaatsvindt meld dit dan tijdens het maken van de afspraak. De assistente zal dan meer tijd voor u reserveren.

Bel svp tijdig als een reeds gemaakte afspraak niet door kan gaan. Afspraken die korter dan 24 uur tevoren zijn afgemeld (ongeacht de reden) worden wel in rekening gebracht, aangezien deze tijd voor u gereserveerd is.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer