TwentsFlex - flexibel vervoer

TwentsFlex - flexibel vervoer

Reizigers in Rijssen-Holten kunnen comfortabel en voordelig binnen Rijssen-Holten reizen met de TwentsFlex, de flexibele vervoersservice.

Wat houdt het in?
Reizigers in Rijssen-Holten kunnen van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 22.00 uur snel en voordelig reizen tussen de ruim 120 haltes in Rijssen-Holten. De prijs is € 2,- per rit. Door de inzet van tientallen vrijwilligers uit Rijssen-Holten, zijn verschillende bestemmingen binnen de gemeente goed bereikbaar. Er is bijna altijd wel een halte in de buurt. Binnen de bebouwde kom is er vrijwel overal een halte binnen 200 meter van elke woning.

TwentsFlex rijdt niet volgens een vaste dienstregeling. Reizigers boeken vooraf een rit van halte naar halte. De route wordt bepaald op basis van de bestelde ritten van reizigers. De rit moet dan ook ruim van te voren geboekt worden. De bussen zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor acht personen.

Rit boeken?
Dat kan via de app TwentsFlex, de website www.twents.nl/flex of via telefoonnummer (088) 033 1401. Telefonisch een rit bestellen kan van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur.

Betalen
Het kaartje kan heel gemakkelijk bij de chauffeur in de bus betaald worden met de pinpas. Contant betalen in de bus is niet mogelijk. Een kaartje kan ook vooraf gekocht worden bij één van de verkooppunten in Rijssen-Holten. Hier kan natuurlijk wel contact betaald worden.
De verkooppunten zijn:
• Tourist Info The Readshop Express Rijssen, Haarstraat 44, 7462 AR Rijssen
• Gemeentehuis Rijssen-Holten (receptie), Schild 1, 7461 DD Rijssen
• Tourist Info Rijssens Museum, Kasteellaan 1, 7461 PV Rijssen
• Tourist Info Natuurmuseum Holterberg, Holterbergweg 12, 7451 JL Holten
• Tourist Info Kulturhs Holten, Smidsbelt 6, 7451 BL Holten

Bagage
Alles wat niet groter is dan 47cm x 73cm x 34cm mag je meenemen. Wil je meer meenemen dan reserveer je gewoon voor een extra persoon. Wil je een rolstoel meenemen? Geef dat dan aan bij het bestellen van je rit.

Opstappunten
Op de kaart op de website van TwentsFlex worden de haltes in Rijssen en Holten aangegeven. Bij de verkooppunten kunt u ook informeren naar de opstappunten en zijn er folders verkrijgbaar over het flexibel reizen van TwentsFlex.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer