Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

Adres
Jutestraat 8, 7461TR Rijssen

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

Roosdom Tijhuis is een van de toonaangevende uitvoerders van woningbouwprojecten in Nederland. We bouwen woningen in alle soorten en maten. Van huur tot koop en van rijwoningen tot twee-onder-een-kap tot vrijstaand. Verreweg de meeste van deze woningen realiseren we in projecten die we volledig zelf of in samenwerking met andere partijen ontwikkelen.

Belangrijk voor u is dat we zoveel mogelijk uw woonwensen en -ideeën centraal stellen. Bij onze woningen kunt u kiezen uit tal van aanbouw- of uitbouwopties, afbouw- en inrichtingsvarianten. Zo richt u uw woning volledig in naar uw persoonlijke smaak en levensstijl.

U wilt mooi en comfortabel wonen. Maar aan de andere kant let u ook kritisch op de kosten. Dat komt goed uit, want dan spreekt u dezelfde taal als Roosdom Tijhuis. Onze woningen worden traditioneel en ambachtelijk gebouwd. Hierdoor zijn ze van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Doordat we gebruik maken van de modernste bouwtechnieken en constant aandacht hebben voor (optimalisering van) efficiency, is Roosdom Tijhuis in staat om u een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden.

Uw woonlasten worden niet alleen bepaald door de hypotheek, maar ook door de energie- en onderhoudskosten. Deze laatste kosten weten we te beperken doordat we consequent degelijke, onderhoudsarme materialen gebruiken. Het energieverbruik dringen we onder meer terug door de keuze voor uitstekende isolatiematerialen en voor moderne, op het woningtype afgestemde verwarmingsinstallaties, vaak in combinatie met warmwatervoorziening.

We zeiden het net al: Roosdom Tijhuis stelt uw woonwensen centraal. Daar maken we ons hard voor en dat wordt door ingewijde autoriteiten ook zwart op wit bevestigd. Onze organisatie is in het bezit van het keurmerk Klantgericht Bouwen. Dit keurmerk, ingesteld door de Vereniging Eigen Huis (consumentenorganisatie) en Bouwend Nederland (overkoepelende organisatie Bouwbedrijven), geeft u zekerheid op twee essentiële punten:

Kwaliteit van oplevering: Roosdom Tijhuis levert woningen op met weinig gebreken en verhelpt eventuele gebreken binnen de afgesproken tijd. Uiteraard zijn wij hierbij afhankelijk van eventuele levertijden.
Kwaliteit van dienstverlening: Roosdom Tijhuis verleent goede, klantgerichte service voor, tijdens en na de bouw. 

Ook voor ú heeft Roosdom Tijhuis meer perspectieven in huis!

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer