Architecten en Ingenieurs BDC

Adres
Wierdensestraat 110, 7461BK Rijssen

Architecten en Ingenieurs BDC

Architectuur is de ‘kunst van het bouwen’. Bouwen zonder kunst is geen architectuur, net zo min als kunst zonder bouwen.

Creativiteit is de wezenlijke gedrevenheid van elke architect. De droom van BDC architecten is om op basis van de rationele kennis van het bouwen en met de creatieve zoektocht naar innovatie, ontwerpen te realiseren die een ziel hebben en de emotie raken.

Innovatie en creativiteit brengen de toekomst. Deelnemen aan de toekomst wordt bereikt door creatief te blijven denken en los te blijven van vaste patronen.

Functionaliteit is altijd de basis voor elk ontwerp. De schoonheid van het detail wordt echter nooit uit het oog verloren. Wezenlijke elementen van een ontwerp zijn integratie van interieur en exterieur en het inpassen in zijn stedebouwkundige en landschappelijke context.

Elk ontwerp van BDC architecten dient een meerwaarde te hebben voor zowel de klant, de opdrachtgever als de gebruiker en zeker voor de omgeving waarvan het onderdeel uitmaakt. Mens en milieu staan centraal in alle ontwerpen. Er wordt zorg gedragen voor een leefbare wereld waarin de mens zich beweegt.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer