Reclamemakers Holten

Van een compleet nieuwe huisstijl tot het bedrukken van een spandoek

Adres
Stationsstraat 1, 7451 BH Holten

Reclamemakers Holten

Een reclamebureau waar je alles neer kunt leggen, zonder te denken ‘doen ze dat wel?’. Waarvan je zeker weet dat het wel goed komt. Lekker praktisch en met beide benen op de grond. Dat is Reclamemakers Holten.

Snel, goed en betaalbaar
Van de ontwikkeling van een compleet nieuwe huisstijl, een nieuwe website tot en met het bedrukken van een T-shirt of een spandoek; het wordt zonder problemen geregeld. Snel, goed en betaalbaar.

Reclamemakers Holten bestaat uit een tweekoppig team: André Heetkamp en Rutger Zandjans. Twee creatievelingen met toch elk hun eigen kracht. Door goed te luisteren naar de klant en vervolgens hun creativiteit de vrije loop te laten, weten ze voor de meest uiteenlopende vragen een passend ontwerp te maken. “Elke klant is voor ons even belangrijk en krijgt dezelfde behandeling. En nog belangrijker: ze krijgen een product dat aansluit bij hun wensen en budget.”

Full service reclamebureau
De klant ontzorgen; dat doet Reclamemakers Holten graag. “Of je nu een vraag hebt op online- of offline-gebied, wij geven je het antwoord.” Het bureau werkt al jarenlang nauw samen met een aantal vaste partijen. Onder meer op het gebied van drukwerk, fotografie en tekst. “Samen kunnen we grote opdrachten aan en tegelijkertijd gaan we de kleinere klussen zeker niet uit de weg. Voor elke opdracht die bij ons binnenkomt, geldt dat wij gedurende het gehele proces het aanspreekpunt zijn. Duidelijk en efficiënt; daar houden wij van.”

Liever gisteren dan vandaag
Een ander woord dat direct in verbinding staat met Reclamemakers Holten is flexibiliteit. “Een negen-tot-vijf-mentaliteit kennen we niet. Wij zijn gewend om te werken met deadlines. En we snappen dat sommige dingen het liefst gisteren af moesten zijn. We doen alles wat binnen ons bereik ligt om de klant te helpen. Binnen kantooruren, maar ook daarbuiten. ‘Gisteren’ is geweest, maar ‘vandaag’ kunnen we heel veel.”

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer