Erve Protzmann

Uw vakantieadres

Adres
Helhuizerweg 14, 7451 KE Holten

Erve Protzmann

Erve Protzmann bestaat uit 6 schitterende vakantiehuizen op het kleinschalige vakantiepark in Holten. Deze zijn gelegen op een schitterende locatie, letterlijk grenzend aan de Holterberg. Deze is rijk aan een prachtig heuvellandschap met variatie van grote bossen en uitgestrekte heidevelden.

Op deze toplocatie kunt u heerlijk genieten van de rust en het natuurschoon. Gezien de gunstige ligging van deze vakantiehuizen zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals wandelen en fietsen over de diverse uitgezette wandel- en fietsroutes. Ontdek vanaf Erve Protzmann wat Salland, Twente en de Achterhoek te bieden hebben.

De prachtig gelegen vakantiehuizen, die veel ruimte en privacy bieden, zijn door de familie Protzmann zelf gebouwd in traditionele "Twents Saksische Stijl" en deze worden dan ook in eigen beheer verhuurd.

Door de diversiteit is het, het hele jaar door, genieten van de natuurlijke bosrijke omgeving met uitgestrekte heidevelden.

De woningen

Erve Protzmann beschikt over 6 authentieke en ruime vakantiewoningen verdeeld onder 3 types.

Vakantiewoning type basis:

12B "De Noordelijke Keizer"

Vakantiewoning type comfort, rookvrij:

12A "De Zuidelijke Keizer"

Vakantiewoning type luxe, rookvrij:

12C "Op Den Bergh"
12D "Het Hoogste Punt"
12E "Twents Vakwerk"
12F "Twentse Ros"

Deze prachtig gelegen vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien; zoals o.a. HD-televisie, gratis internet (WIFI), vloerverwarming, combi-magnetron en vaatwasser. Tevens is er zeer veel ruimte, natuur en privacy rondom de vakantiewoningen.

Meer informatie

Een paar voorbeelden van recreatiemogelijkheden op en rondom de Holterberg, onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, zijn:

Wandelen:

Er zijn vele mogelijkheden om vanaf onze vakantiewoningen mooie, boeiende en educatieve wandelingen te ontplooien.

Fietsen:

Voor elk soort fietser zijn er tal van mogelijkheden. Het is mogelijk om direct vanaf de vakantiewoningen te beginnen aan een schitterende (uitgezette) fietstocht. Wilt u een rustig rondje fietsen, knooppuntenroute volgen of mountainbiken? Dat is vanaf hier allemaal mogelijk!

Kijk voor meer informatie, prijzen, beschikbaarheid en acties op www.protzmann.nl of bel tel. 0548-363101.

Virtuele tour

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer