Baltus-Luggenhorst

Adres
Heideweg 21, 7451SK Holten

Baltus-Luggenhorst

Een compleet ingerichte recreatiebungalow in bosrijk Holten (Ov). Rustige ligging aan de rand van recreatiegebied De Borkeld. Eigen bosgrond 7800 m2. De bushalte op 450 meter. Voorzien van CV, openhaard en telefoon. Week, weekend en midweekverhuur gedurende het hele jaar, ook voor Pieterpadlopers. Geschikt voor 2-10 personen. Goed opgevoede honden zijn uiteraard welkom, een deel van het terrein is omheind.

Het huis is in 1993 gebouwd en heeft een begane grond en een souterain. Door de glooiing in het terrein liggen de kelderramen achter boven de grond. De kelder heeft een rechtstreekse uitgang naar buiten. Verder is er een vrijstaande carport met fietsenberging met royaal afdak en ruime parkeermogelijkheid. Het huis is degelijk, kindvriendelijk en praktisch ingericht. Buiten is een groot terras met voldoende meubilair, voorzien van sfeerverlichting. De ruimte in het huis is bijzonder geschikt voor familiefeestjes of een reunie (10 bedden en een kinderbed). De indeling is echter zo, dat ook 2-4 personen zich lekker thuis voelen. Kinderen hebben er zowel binnen als buiten heerlijk de ruimte.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer