Vakantiehuis Borkehof

4-persoons Vakantiehuis in natuurgebied de Borkeld

Vakantiehuis Borkehof

Op een paar kilometer afstand van de Holterberg op een natuurpark nabij Holten is Vakantiehuis Borkehof gelegen. Door Zoover bekroond met een Award en een 9.8!

De Borkehof is ideaal gelegen om zowel Salland als Twente te ontdekken. Houdt u van fietsen of wandelen dan is dit echt een prachtige locatie om erop uit te trekken.De Stad Rijssen en Fietsdorp Holten zijn makkelijk te bereiken en ook Markelo ligt om de hoek.

Vakantiehuis Borkehof is omringd door maar liefst 1400 vierkantenmeter eigen grond en is omringd door een mooie bostuin. Hoewel het vakantiehuis op een natuurpark staat met meerdere particuliere recreatiewoningen heeft u daar absoluut geen hinder van. Alles is ruim opgezet.

De dichtbij zijnde grotere steden zijn Almelo, Deventer en Zutphen. Holten staat zelf bekend om de Holterberg met zijn heidevelden en ook de indrukwekkende Canadese begraafplaats.

In het knusse centrum van Holten en op het Holterbergplein zijn verschillende terrasjes te vinden en regelmatig worden er in het dorp activiteiten georganiseerd.

In het Kulturhus van Holten is de Tourist Info gevestigd waar je terecht kan voor uitgebreide toeristische informatie.

Het Vakantiehuis is verder rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Voor de allerkleinste is het om het huis niet geheel kindvriendelijk en het de Borkehof wordt niet verhuurd aan verenigingen, studenten en jongerengroepen

Let op: Ook in de winter is dit huis open voor verhuur en met een dikke jas aan kan je de prachtige omgeving ontdekken. Laat je verrassen.

Vakantiehuis Borkehof wint Golden Zoover Award 2018

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer