Het Overveen

Kom genieten van rust, recreatie in nieuwe natuur.

Vandaag geopend van
Vandaag 10:30 - 17:00
Adres
Veendijk 4, 7462PJ Rijssen

Het Overveen

In de nieuwe natuurgebied Overtoom-Middelveen bij Rijssen vindt u Het Overveen. Hier bent u aan het juiste adres voor dag- en verblijfsrecreatie. Van kopje koffie op het terras tot ontspannend weekje logeren op het platteland in kleinschalige appartementen of in de geheel nieuwe groepsaccommodatie!

Door kleinschaligheid probeert men zich te onderscheiden van grotere recreatiebedrijven. Een week bij het Overveen is een week ontspannen in de mooie natuur en genieten van de rust van het platteland.

Luxe plattelandsappartementen, ook geschikt voor mindervaliden.
Het Overveen beschikt over luxe plattelandsappartementen. Deze zijn van alle gemakken voorzien en volledig geschikt voor mindervaliden.
De plattelandsappartementen zijn beschikbaar voor twee of vier personen. De ligging is uitstekend met een prachtig uitzicht op de Sallandse Heuvelrug. Rust en natuur vindt u hier genoeg, ook de mogelijkheid tot fietsen of wandelen is ruimschoots aanwezig. Denk alleen al aan alle dagrecreatieve activiteiten die het Overveen aanbiedt! Direct achter de appartementen zijn de parkeerplaatsen en kunt u uw fiets overdekt stallen. Verder is er een wasruimte met wasmachine, droogmolen, strijkplank, strijkijzer en stofzuiger, waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden.↵

*Gratis WiFi

Groepsappartement De Burght
Vanaf 1 mei 2016 zijn ook groepen tot 15 personen van harte welkom in het prachtige groepsappartement van Het Overveen, genaamd De Burght.

Het schuine dak van de groepsaccommodatie, dat doorloopt tot aan de grond, is overdekt met gras. Het wekt de illusie dat het gebouw opgaat in de 'nieuwe natuur' waarin het zich bevindt. En vandaar natuurlijk de naam 'De Burght'.

Het huis beschikt over een rolstoelvriendelijke slaapkamer inclusief badkamer. Daarnaast zijn ook alle overige 4 slaapkamers voorzien van een eigen badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevindt zich een speel/slaapkamer en een 2 pers. slaapkamer met douche/toilet.

Virtuele tour

  1. Natuurwandeling

    Natuurwandeling

    Via Het Overveen kunt u prachtige wandelingen maken door de nieuwe natuur met haar vele vogels …

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer