Campings

 1. Camping de Holterberg

  Camping de Holterberg

  Adres
  Reebokkenweg 8, 7451HL Holten

  Camping de Holterberg is al 4 generaties lang een begrip in Salland. Gezelligheid, gastvrijheid, rust en de schitterende omgeving zijn kenmerkend voor Camping De Holterberg.

 2. SVR Minicamping Ter Stal

  SVR Minicamping Ter Stal

  Adres
  Vijfhuizenweg 12, 7451LH Holten

  Landelijk gelegen, aan de voet van de Holterberg ligt de gezellige minicamping Ter Stal. Jopie en Dika ter Stal heten u graag gastvrij welkom op hun boerderij om te genieten van de rust en de ruimte.

 3. SVR Camping Het Witte Zand - Twente

  SVR Camping Het Witte Zand - Twente

  Adres
  Schietbaanweg 8, 7461 PX Rijssen

  'Camping ’t Witte Zand - Twente' te Rijssen is een gemoedelijke en zeer gezellige camping met 15 plekken. Midden in de natuur kamperen met de tent, caravan of camper op beschutte of zonnige plekken is een beleving op zich.

 4. De Goolne Ket`n

  De Goolne Ket`n

  Adres
  Kruisweg 2, 7461ZV Rijssen

  Rijssen ook wel “de poort van Twente” genoemd is gelegen op de grens van Twente en Salland, in de tuin van Nederland (Overijssel). Park Camping De Goolne Ketn is gelegen aan de rand van het plaatsje Rijssen, verscholen in het groen aan de voet van de Rijsserberg. De Goolne Ket'n biedt plaats aan tenten, toercaravans en chalets.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer