Camperplaats Holten

Rustig gelegen dicht bij het dorp Holten

Adres
Schreursweg 5a, 7451RG Holten

Camperplaats Holten

Camperplaats Holten ligt maar 1,5 km net buiten het toeristische dorp Holten vlak bij de Holterberg. Deze camperplaats ligt heerlijk rustig aan een landelijk weggetje waar heel weinig verkeer langskomt en in een prachtige omgeving dicht bij het dorp, winkels en horeca. Op 300 meter van de camperplaats is een kleine supermarkt, een restaurant en een snackbar. Het gemeentezwembad Twenhaarsveld ligt om de hoek, waar je verkoeling kunt zoeken met mooi weer.

De Camperplaats is voorzien van keurig nette en schone toiletten, douches, wastafels, wasmachine en droger. Ook is er een invalidedouche (alleen toegankelijk voor gasten die in het bezit zijn van een invalidekaart) en een kinderafdeling met badjes en een familiedouche. Ook zijn er een uitstort voor chemisch toilet en een milieustraat voor gescheiden afval. Wifi is gratis en ook in de boekenkast kun je iets te lezen uitzoeken.

Camperplaats Holten beschikt over 20 plaatsen en je kunt je aanmelden vooraan de weg in de receptie naast het woonhuis. Wanneer je één nacht verblijft dan kun je een envelop pakken onder uit de rode brievenbus of aanmelden bij de intercom aan de deur. Wanneer je een vast gemonteerde schotel antenne hebt is de ontvangst voor de tv op sommige plaatsen door de bomen wat moeilijker. Je kunt op de receptie altijd even overleggen voor een ander plekje met wel tv ontvangst voor 12 euro per nacht.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer