Bungalow- en vakantieparken

 1. Erve Protzmann

  Erve Protzmann

  Adres
  Helhuizerweg 14, 7451 KE Holten

  Erve Protzmann bestaat uit 6 schitterende vakantiehuizen op het kleinschalige vakantiepark in Holten. Deze zijn gelegen op een schitterende locatie, letterlijk grenzend aan de Holterberg. Deze is rijk aan een prachtig heuvellandschap met variatie van grote bossen en uitgestrekte heidevelden.

 2. Vakantiepark De Lindenberg

  Vakantiepark De Lindenberg

  Adres
  Borkeldsweg 57, 7451TA Holten

  Dit kleinschalig vakantiepark aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en dichtbij het gezellige dorp Holten biedt vrijstaande, gelijkvloerse bungalows op zeer ruime kavels. Het park is met name geschikt voor jonge gezinnen en senioren.

 3. Bungalowpark Buitenplaats Holten

  Bungalowpark Buitenplaats Holten

  Adres
  Holterstraatweg 186, 7462PN Rijssen

  Buitenplaats Holten is een geheel nieuw chaletpark voor mensen die houden van rust en ruimte. Het park ligt aan de voet van de Holterberg en is een prima uitvalsbasis om te fietsen en wandelen.

 4. Landal Twenhaarsveld

  Landal Twenhaarsveld

  Adres
  Landuwerweg 17, 7451SP Holten

  Dit bosrijke en autovrije bungalowpark beschikt over vele faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, restaurant en waterspeelplaats.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer