Camping Ideaal / Camperplaats Holten

Adres
Schreursweg 5, 7451RG Holten

Camping Ideaal / Camperplaats Holten

Camping Ideaal is gelegen nabij het prachtige natuurgebied ‘De Holterberg’ en het dorp Holten (beide ca 1,5 KM). Hiermee is de camping is een prima uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes (onder andere via het knooppuntennetwerk). Het buitenzwembad van de gemeente is gelegen op ongeveer 500 m. ’s Avonds wordt er op het 5-baans Jeu de boulesveld een balletje geworpen. Een aantal keren per jaar wordt er zelfs een toernooi gehouden.

De kampeerveldjes zijn ruim opgezet en een aantal plaatsen hebben verharde terrassen, speciaal geschikt voor campers.

Vanaf de kampeerplaats heeft u beschikking over gratis internet. Er is ruim voldoende sanitair aanwezig en properheid staat hoog in het vaandel!

Voor de kinderen zijn er een paar leuke speeltuintjes en trampolines op de camping. In de zomervakantie van 21 juli tot 18 augustus is er een animatieteam op de camping speciaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud. Ook zal de mascotte Joepie net als andere jaren regelmatig langskomen voor een bezoekje aan de Joepie-tent. Op kosten van de camping kunnen kinderen met ouders een bezoek brengen aan de mooie kinderboerderij Dondertman in Holten. Er is dus genoeg te doen en te spelen op camping Ideaal.

Reserveert u voor meerdere overnachtingen? Dan wordt u door de gastvrouw uitgenodigd voor een kopje koffie! Koffiemolenmuseum De Koffiemölle is gevestigd in de receptie van de camping. Hier hangt en staat een verzameling van 400 antieke koffiemolens. De Koffiemölle is elke donderdagmiddag en zaterdagmiddag geopend. Groepen tot 25 personen zijn welkom op afspraak. Ook is het voor groepen mogelijk om hier een workshop te doen. Vanaf de Koffiemölle zijn verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet waaronder ‘het Onderduikerspad’. (wandelroutes zijn; 2 km, 5 km en 12 km, fietsroute is 30 km)

SVR leden en NKC leden krijgen korting op de camping.

Voor meer informatie over onze gezellige camping of de Koffiemölle kunt u op onze websites kijken. www.campingideaal.nl www.koffie-molen.nl

  1. Onderduikerspad

    Onderduikerspad

    Vanaf Camping Ideaal kunt u de mooie wandelroute het Onderduikerspad wandelen. De route is er in …

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer