SVR Camping Het Witte Zand - Twente

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten en 09:00 - 18:00
Adres
Schietbaanweg 8, 7461 PX Rijssen

SVR Camping Het Witte Zand - Twente

'Camping ’t Witte Zand - Twente' te Rijssen is een gemoedelijke en zeer gezellige camping met 15 plekken. Midden in de natuur kamperen met de tent, caravan of camper op beschutte of zonnige plekken is een beleving op zich.

Naast de kampeerplaatsen zijn er ook seizoensplaatsen, jaarlaatsen, enkele chalets en een zomerhuisje te huur. Wij zijn motorvriendelijk en lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR).

De rustige camping ligt midden in de natuur tegen het landgoed ‘De Biesterije’ aan, een 50 hectare publiek toegankelijk bos en heide wat deel uitmaakt van het Hollands Schwarzwald. De wandelaar geniet van de vele unieke bospaden om de camping heen, maar kan ook een stukje van het Marskramer- of Pieterspad bewandelen.

De actieve kampeerder kan de bekende MTB route (17,9 kilometer, 276 hoogtemeters, 4,3 sterren) uitproberen waar de camping pal tegen aan ligt. Zowel de fietsers als de motorrijders kunnen genieten van prachtige natuurlijke routes in de omgeving.

Voor de dagelijkse boodschappen liggen de gezellige plaatsjes Rijssen, Holten, Wierden, Markelo en Enter op korte (fiets-)afstand. Er zijn meerdere restaurants op loopafstand te vinden. Met de auto zijn de grotere plaatsen zoals Deventer, Zutphen, Hengelo, Enschede, Munster (D) binnen een half uur bereikbaar.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer