Bed and Breakfast in Rijssen-Holten

Zoek je een bed and breakfast nabij de Sallandse Heuvelrug, het Twents Reggedal of langs het Pieterpad bekijk dan op deze pagina de locaties die door Toerisme Rijssen-Holten van harte worden aanbevolen.

 1. De Geitenmeijer

  De Geitenmeijer

  Adres
  Haarlerveldweg, 7448 PP Holten

  Een sfeervol ingerichte rookvrije locatie aan de voet van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug waar je heerlijk tot rust kunt komen en genieten van het uitzicht op grazende koeien.

 2. B&B Paalman

  B&B Paalman

  Adres
  Oude Deventerweg 15, 7451 CM Holten

  B&B Paalman is gelegen aan de Oude Deventerweg dichtbij het station en het centrum van Holten, maar ook aan de voet van de Holterberg!

 3. Aan de Enk

  Aan de Enk

  Adres
  Pastoriestraat 22, 7451ES Holten

  Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp en toch op loopafstand (5 à 10 min.) van het gemoedelijke dorpscentrum en het NS-station vindt u aan het Pieterpad het mooi gelegen Bed & Breakfast Aan de Enk.

 4. Natuurboerderij Zorgvliet

  Natuurboerderij Zorgvliet

  Adres
  Larenseweg 106, 7451 NA Holten

  Op Natuurboerderij Zorgvliet heeft de tijd stil gestaan. Het echtpaar neemt u mee in de tijd en vertelt u graag bijzondere verhalen van vroeger en nu.

 5. Plek in Holten

  Plek in Holten

  Adres
  Dorpsstraat 18a, Holten

  Je vindt 'Plek' midden in het centrum van Holten aan de doorgaande weg met alle leuke restaurants, café's en winkeltjes op loopafstand. En met nog geen 5 minuten lopen zit je in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug, waar je heerlijk kan wandelen en fietsen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer