Alleen samen krijgen we corona onder controle

 1. Rode Kruis

  Op de website van het Rode Kruis staat een pagina met tips om het risico op besmetting te verkleinen. Daarnaast zijn er speciale tips voor ouderen en kwetsbaren te helpen. Ook hebben ze een speciale hulplijn geopend voor kwetsbaren mensen.

 2. Niet alleen

  Met #Nietalleen worden talloze lokale hulpinitiatieven aan hulpvragers en aan elkaar verbonden. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij jou in de buurt. Zo helpen we elkaar in deze bijzondere tijd, want je bent #Nietalleen.

 3. Coronahelpers

  Om de impact van het Coronavirus te beperken moeten we meer voor elkaar doen. Alleen zo kunnen we de verspreiding van het virus terugdringen. Je kunt je aanmelden wanneer je hulp nodig hebt of wanneer je hulp kunt bieden.

 4. Maak jij je zorgen over of door de coronacrisis?

  De (wisselende) maatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, raken ons allemaal. Bij het Steunpunt Coronazorgen vind je informatie over hoe je met je gevoelens en zorgen om kan gaan. Waar nodig krijg je doorverwijzingen voor hulp.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer