Eetcafës & bistro's

 1. Bistro De Holterberg

  Bistro De Holterberg

  Adres
  Forthaarsweg 1, 7451JS Holten

  Bistro de Holterberg ligt boven op de Holterberg, in het natuurgebied de Sallandse heuvelrug (nationaal park) zodoende heeft u vanaf het terras een schitterend uitzicht op de omgeving. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om 25 kilometer ver te kijken.

 2. Tastoe

  Tastoe

  Adres
  Smidsbelt 6-01, 7451BL Holten

  Tastoe zit aan een dorpsplein in Holten met twee mooie terrassen. Het is een horecagelegenheid met een warme en gezellige sfeer.

 3. `t Klavertje

  `t Klavertje

  Adres
  Dorpsstraat 18d, 7451BT Holten

  Midden in het centrum is deze cafetaria al meer dan 30 jaar een naam die bij alle Holternaren bekend is.

 4. Restaurant De Harbarg

  Restaurant De Harbarg

  Adres
  Reebokkenweg 8, 7451 HL Holten

  De Harbarg is gevestigd in een verbouwde boerderij uit 1863 en is nu een gezellig, sfeervol restaurant met een zonnig terras op het zuiden grenzend aan de speeltuin en het verwarmde zwembad.

 5. Grandcafé De Biester

  Grandcafé De Biester

  Adres
  Stationsstraat 10, 7451BH Holten

  Een grand café met de mogelijkheid tot lekker eten. De eerlijke Hollandse keuken, bereidt alle maaltijden met verse groenten, alle ingrediënten zijn van eerste Kwaliteit.

 6. Echte Bakker Nijkamp

  Echte Bakker Nijkamp

  Adres
  Dorpsstraat 16, 7451 BT Holten

  Of het nu om vers brood, koeken bij de koffie, een feestelijke taart, chocolade voor een gebroken hart of belegde broodjes voor de lunch gaat. Bij Echte Bakker Nijkamp kunt u dagelijks terecht voor al deze lekkernijen, ambachtelijk bereid in de eigen bakkerij!

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer