Eten & Drinken in Rijssen

Gaat u een dagje naar Stad Rijssen dan heeft u keus uit verschillende horecagelegenheden om wat te eten of te drinken.

 1. Brodshoes

  Brodshoes

  Adres
  Bouwstraat 41, 7462AX Rijssen

  Brodshoes is een sfeervol restaurant met zonnig terras in het centrum van Rijssen. De liefde voor lekker eten en de gast verwennen hoort al generaties lang bij Brodshoes.

 2. Het Schwarzwald

  Het Schwarzwald

  Adres
  Markeloseweg 115, 7461PB Rijssen

  Het Schwarzwald is een trendy en modern partycentrum gelegen op een bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel. Beleef het nieuwe Schwarzwald en kom culinair genieten in een ongedwongen sfeer!

 3. Luke's Gastrobar & lounge

  Luke's Gastrobar & lounge

  Adres
  Morsweg 8e, 7461 AG Rijssen

  Bij Luke’s is het onze passie om jou, onze gast, puur te laten genieten. Met veel zorg en aandacht hebben wij een menukaart samengesteld met heerlijke gerechten. Natuurlijk horen hier ook de nodige dorstlessers bij. Daarom vind je op onze kaart diverse (speciaal) bieren, kwalitatieve wijnen en zomerse cocktails.

 4. Restaurant Rijsserberg

  Restaurant Rijsserberg

  Adres
  Burg. Knottenbeltlaan 77, 7461PA Rijssen

  Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug beschikt over een culinair restaurant genaamd Rijsserberg. U vindt hier een uitgebreide menukaart met gerechten geïnspireerd door de Franse keuken met invloeden uit de Sallandse streek.

 5. Brasserie UIT

  Brasserie UIT

  Adres
  Schild 3, 7461 DD Rijssen

  Brasserie UIT ligt midden op het historische Schild in Rijssen en draait om eerlijk eten, gezellig drinken en altijd genieten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer