Brasserie UIT

Eten Drinken & Genieten

Adres
Schild 3, 7461 DD Rijssen

Brasserie UIT

Brasserie UIT ligt midden op het historische Schild in Rijssen en draait om eerlijk eten, gezellig drinken en altijd genieten.

Marit en Peter Deemter zijn als gastvrouw en kok bijna altijd in Brasserie UIT te vinden. Gewoon omdat ze helemaal weg zijn van de mooie plek in het fraaie centrum én omdat er altijd wel wat te doen valt om de gasten een warm welkom en een gezellig verblijf te bieden.

Peter laat zich als kok graag inspireren door de natuur en de tijd van het jaar. Seizoensgebonden ingrediënten en pure materialen, die bij wijze van spreken vers uit de moestuin geoogst zijn. Iedere week bedenkt hij een nieuw weekmenu, maar ook de a la carte kaart wisselt zeer regelmatig. De oogst van het seizoen blijft de grote inspiratiebron.

Marit zet met een vrolijke lach haar stempel op de brasserie en zorgt ervoor dat een bezoeker zich snel thuis voelt. Ze heeft een neus voor wat de mensen willen en staat altijd open voor noviteiten, tips en suggesties. Voor haar is Brasserie UIT, net als voor Peter, dé plaats in Rijssen waar het draait om eerlijk eten, gezellig drinken en altijd genieten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer