't Brodshoes

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Bouwstraat 41, 7462AX Rijssen

't Brodshoes

't Brodshoes heeft een Brodshoes-Thuis menu voor u samengesteld. Dit menu kan worden afgehaald op donderdag t/m zaterdag tussen 16:00-20:00 uur. Bestellen kan door te bellen met 0548-513888. De inhoud van het menu is zelf samen te stellen.

Meer weten over de inhoud van het menu? Bekijk hun Facebookpagina.

’t Brodshoes beschikt over een stijlvol à la carte restaurant en twee stijlvolle zalen voor bruiloften, vergaderingen, verjaardagen en bedrijfsfeesten.

't Brodshoes is een sfeervol restaurant met zonnig terras in het centrum van Rijssen. Eigenlijk is het karakter van dit restaurant in de volgende woorden samen te vatten: 'culinair genieten'. En variatie bijvoorbeeld, ieder seizoen biedt zij u een kaart met nieuwe specialiteiten die door de keukenbrigade wordt samengesteld, waarbij voldoende keuze is en kwaliteit en sfeer de trefwoord zijn.

openingstijden

Het hele jaar geopend van dinsdag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur en zaterdag vanaf 14.00 uur. Zondag gesloten, maandag op afspraak vanaf 20 personen.

(Nu gesloten i.v.m. corona maatregelen)

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer