Partycentra

 1. Brodshoes

  Brodshoes

  Adres
  Bouwstraat 41, 7462AX Rijssen

  Brodshoes is een sfeervol restaurant met zonnig terras in het centrum van Rijssen. De liefde voor lekker eten en de gast verwennen hoort al generaties lang bij Brodshoes.

 2. Luke's Gastrobar & lounge

  Luke's Gastrobar & lounge

  Adres
  Morsweg 8e, 7461 AG Rijssen

  Bij Luke’s is het onze passie om jou, onze gast, puur te laten genieten. Met veel zorg en aandacht hebben wij een menukaart samengesteld met heerlijke gerechten. Natuurlijk horen hier ook de nodige dorstlessers bij. Daarom vind je op onze kaart diverse (speciaal) bieren, kwalitatieve wijnen en zomerse cocktails.

 3. Het nieuws Schwarzwald

  Het nieuws Schwarzwald

  Adres
  Markeloseweg 115, 7461PB Rijssen

  Het Schwarzwald is een trendy en modern partycentrum gelegen op een bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel. Beleef het nieuwe Schwarzwald en kom culinair genieten in een ongedwongen sfeer!

 4. Lucky The Feel Good Provider

  Lucky The Feel Good Provider

  Adres
  Morsweg 8e, 7461ag Rijssen

  Het hart van alle happenings van Lucky The Feel Good Provider is het gebouw aan de Morsweg 8e in Rijssen. Het uitgaanscentrum heeft alle faciliteiten en 9 verschillende ruimtes met hun eigen sfeer. Find out & Be Lucky!

 5. Zalencentrum Het Bonte paard

  Zalencentrum Het Bonte paard

  Adres
  Deventerweg 87, 7451MC Holten

  Gezien de omvang van de zaalaccommodatie, de aparte ingang, de zeer grote parkeerplaats en de goede bereikbaarheid is Het Bonte Paard ideaal voor shows, productpresentaties en congressen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer