Tastoe

Tap & Tafelen in het hart van Holten

Adres
Smidsbelt 6-01, 7451BL Holten

Tastoe

Tastoe zit aan een dorpsplein in Holten met twee mooie terrassen. Het is een horecagelegenheid met een warme en gezellige sfeer.

Zeven dagen in de week serveert Tastoe in Holten met veel enthousiasme en kwaliteit, bijvoorbeeld een lunch met vers belegde broodjes of een fair-trade kop koffie. Om de kwaliteit van de koffie te garanderen volgen de medewerkers regelmatig barista trainingen.

Verder schenkt Tastoe diverse wijnen en veel lekkers van de Tap. Bovendien kunt u heerlijk tafelen en genieten van (streek)gerechten. Omdat ze bij Tastoe alles met de puntjes op de T doen, geven ze ook een bier en wijnadvies op de kaart. Zo komt het eten en drinken het beste tot zijn recht komen. Proeven en beleven, daar draait het allemaal om bij Tastoe aan de Smidsbelt in Holten.

Omdat Tastoe een onderdeel uit maakt van Kulturhus Holten behoort samenwerking met diverse partijen tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het theater, dat ook geschikt is voor congressen, een trouwzaal en vergaderzalen.

Virtuele tour

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer