Grandcafé De Biester

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 20:00
Adres
Stationsstraat 10, 7451BH Holten

Grandcafé De Biester

Een grand café met de mogelijkheid tot lekker eten. De eerlijke Hollandse keuken, bereidt alle maaltijden met verse groenten, alle ingrediënten zijn van eerste Kwaliteit.

De Biester is gelegen aan de voet van de Holterberg naast het oude stationsgebouw in Holten.

Het pand stamt uit de begin jaren 1900 en heeft een karakteristieke uitstraling. Er zijn twee deels overdekte terrassen en een Grand Café / Restaurant. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de zaal die ruimte biedt aan feesten en partijen.

Het recent verbouwde grandcafé heeft een unieke uitstraling. Van buiten kijkt u warm naar binnen op de grote openhaard, en de warme kleuren die kenmerkend zijn voor een bruin café.

Dat het grand café voor een groot deel gerestaureerd is naar originele staat zal menigeen opvallen. Zo heeft de jeugd nogal eens moeite de deuren te openen met de antieke deurklinken. De deuren zelf die na hun originele staat gerestaureerd zijn spreken menig persoon uit die tijd aan.

Van binnen wordt het geheel afgemaakt met historische prenten en fraaie bloemdecoraties en natuurlijk de huiselijke gastvrijheid.

U kunt plaats nemen in een van de vele hoekjes om gezellig even een glaasje te drinken, of wat te eten. Koffie wordt altijd geserveerd met een 'Möpke' (eigengebakken koekje). Verder zal de keuken de tijd nemen om uw maaltijd na keuze smaakvol te bereiden.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer