Katja Staartjes

Het hoogst haalbare

prijs
€ 12,50
locatie
Kulturhus Holten, Holten

Katja Staartjes beklom de hoogste toppen van de wereld, waaronder - als eerste Nederlandse vrouw - de 8848 meter hoge Mount Everest. Bovendien voltooide ze de 1600 kilometer lange Upper Great Himalaya Trail. In haar lezing neemt Katja je met adembenemende beelden mee op expeditie naar de hoogste bergen ter wereld.

Een verhaal over liefde voor de bergen, over de lokale bevolking en wat de ijle lucht met je doet. Maar ook over hoe je omgaat met je eigen grenzen. Hoe moeilijk is het om 30 meter onder de top om te keren? De manier waarop je anticipeert op onvoorziene omstandigheden bepaalt of je wel of niet succesvol bent, of - extremer – wel of niet overleeft. Na de lezing signeert Katja haar boeken, waaronder het laatste boek ‘Topteams, samen bergen verzetten’.

Extra richtlijnen bij deze lezing
- De ticketverkoop sluit 2 werkdagen voor aanvang van de lezing. Wees er op tijd bij, er is géén deurverkoop. - De inloop start om 19.00 uur, de lezing start om 19.30 uur. - Bij de inloop van de lezing krijgt u een direct een plaats toegewezen in de zaal. Volg de instructies van de organisatie en Kulturhus-medewerkers op. - Bij de inloop wordt er koffie en thee geserveerd in de zaal, op uw toegewezen plaats. - Uw jas en tas neemt u mee in de zaal naar uw plaats. - Kom niet te vroeg, en het verzoek na de lezing ook het Kulturhus zo snel mogelijk te verlaten. Een plaats reserveren bij Tastoe is uiteraard mogelijk.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer